een carrièrelange studie  

'Life as a verb'

De kennis en inzichten in de menselijke “vorm & functie” op een unieke wijze herontdekken en doorgeven aan de huidige en toekomstige generaties. 

Dit is kort en bondig Jean-Paul zijn doel wat uiteindelijk tot dit levenswerk geleid heeft. Deze benadering van “vorm & functie” is gekenmerkt door een fysiek referentiekader. Het is dus een totaal andere benadering van de kennis vergeleken met het doorgaans gebruikte chemische denkmodel.

Ofschoon Jean-Paul een osteopaat (D.O. M.R.O.) is, is het absoluut niet nodig deze specifieke achtergrondkennis te hebben om dit boek te lezen en te kunnen begrijpen. “Ik neem de lezer op een chronologische wijze mee doorheen alle stappen van de menselijke ontwikkeling; hierbij wordt de betekenis van elke stap verhelderend beschreven”. Verduidelijkt hij.


Bekijk hier alvast de inhoudsopgave. 

Jean-Paul Höppner Morphologicum

de auteur

Jean-Paul Höppner, OSTEOPAAT D.O. MRO 

Zijn boek is eindelijk een feit. Vanuit zijn kennis en ervaring bundelt hij exclusief de inzichten, vergaard doorheen een levenslange opgebouwde carrière. Maar liefst vijf domeinen waarover het docentenduo van Morphologicum doceert, komen in deze studie aan bod.

"Reeds in mijn jeugd had ik een sterk interesse in natuurlijke fenomen en de complexiteit van levende organismen. Later ben ik gestart met mijn medische studies. Maar reeds vrij snel heb ik mijn koers veranderd en mede vanwege mijn passie voor anatomie in al zijn dimensies werd ik uiteindelijk osteopaat.

De kennis en ervaring die ik doorheen de jaren vergaarde, uiten zich tot in de creatie van mijn boek 'Life as a verb'." 

480 pagina's

> 464 illustraties

251768 woorden

Life as a verb Jean-Paul Höppner

€ 86,50 excl btw en verzendkosten.

Bekijk hier de verzendkosten voor jouw regio.

Bestel nu jouw exemplaar

uitsluitend verkrijgbaar in het Engels

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

Digitalisering van de tekeningen

Een blik achter de schermen

“Ik wil graag een andere zichtwijze geven op o.a. reeds bestaande kennis waardoor nieuwe inzichten kunnen en zullen ontstaan.”

jean-paul over de drijfveren van dit boek

De auteur in actie

Book mockup

Ontdek het boek

Life as a verb